1ala fides superveniens non nocet. (Paulus).

O nama

Novosti

Advokatska kancelarija Đurić sa sedištem u Beogradu je mlada, ambiciozna i dinamična advokatska kancelarija, čiji je imperativ uspostavljanje dugoročne saradnje sa klijentima na principima međusobnog poverenja, poštovanja i pouzdanosti. Smatramo da građenje dugoročne poslovne saradnje između klijenata i naše advokatske kancelarije, zasnovano na principu međusobnog razumevanja i posvećenosti zaštiti interesa klijenata, uvek dovodi do najboljih rezultata.

Advokatska kancelarija Đurić okuplja iskusan i uspešan tim advokata i saradnika, visoko kvalifikovanih stručnjaka, koji pred sebe postavljaju visoke standarde i njih se u potpunosti pridržavaju. Uspostavljeni standardi omogućavaju da u svakom trenutku obezbedimo da naši klijenti dobiju najviši nivo pravne usluge.

Naš tim je posvećen pružanju efikasne profesionalne pomoći našim klijentima. Osnovne karakteristike pružanja profesionalne pravne pomoći u našoj kancelariji su stručnost, efikasnost i brzina. Verujemo da je posvećenost klijentima naša imperativna obaveza.

Advokatska kancelarija Đurić obezbeđuje kvalitetno pravno savetovanje, kao i pronalazak rešenja za kompleksne pravne probleme. Uvek smo spremni da za naše klijente pronađemo praktična rešenja za razne probleme koje nastaju iz svakodnevnih pravnih odnosa. Težimo da u okviru važećih pravnih propisa pronađemo najbolje rešenje za svaki problem. Cilj nam je da stalno unapređujemo kvalitet naših pravnih usluga, shvatajući potrebe klijenata za konkretnim rešavanjem problema.

Kao klijent Advokatske kancelarije Đurić možete očekivati mnoštvo korisnih predloga zasnovanih na znanju, iskustvu i posvećenosti, a sve u cilju rešavanja Vašeg pravnog problema. U svakom trenutku se možete osloniti na našu diskreciju, profesionalni pristup i sposobnost za rešavanje Vaših pravnih pitanja na najbrži i najefikasniji način.

Advokatska kancelarija Đurić svakodnevno uspešno rešava različita pravna pitanja naših klijenata. Stojimo Vam na raspolaganju prilikom zastupanja u pravnim postupcima pred sudovima i drugim državnim organima, kao i za pružanje stručne pravne podrške u poslu i drugim oblastima života, a pre svega, smo tu da Vam pomognemo i da Vas posavetujemo.

Za sve Vaše pravne potrebe na usluzi Vam stoji Advokatska kancelarija Đurić spremna da svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom učini maksimalan napor u odbrani Vaših interesa.